Vägledning i Lund

Hej och god dagens på er allihopa, i dag ska det handla om att jag har fått vägledning i Lund, och jag valde att vända mig till Anna Medium i Skåne och den hjälp hon erbjuder. Jag har ett par arbetskamrater som flera gånger har åkt till detta medium men jag har tyvärr inte haft möjlighet att åka med. Jag har så konstiga arbetstider och jobbade, så kunde inte åka med, men jag förstod efter att mina arbetskamrater pratat om detta medium att jag missat något, så jag bokade in en tid med detta medium för en vägledning i Lund en dag då jag var ledig. Det går att få vägledning av både det ena eller andra slaget av hon Anna Medium i Skåne, och den vägledning som jag fick handlade om medial vägledning. Det finns själar på andra sidan som kan kommunicera med Anna Medium i Skåne som då blir ett språkrör för dem. Men sedan ska jag inte glömma av att berätta att Anna som person ger vägledning utifrån sin erfarenhet av att ha arbetat med människor i många olika situationer och med själavård under flera år. Det här är med andra ord en vägledning i Lund, för all del vägledning i övriga Skåne också, som utgår mycket ifrån vad den som söker hennes hjälp vill ha vägledning med. Om du skulle vilja få hjälp inom vägledning i Lund till exempel, då tycker jag att du ska höra av dig till Anna Medium i Skåne. Med detta sagt var det dags att sätta punkt för denna gång och jag hoppas att ni som intresserar er för det som jag berättat om läser vidare om detta medium på hennes egen sida.