Beauty And The Best

Hej och god morgon alla goda och glada där ute i Sverige, hur har ni det? Själv har jag det väldigt bra, är just nu ute på en liten resa genom Sverige för att få veta mer om landet och se massa fina platser. På ett utav stoppen vi var på så passade jag på att besöka en skönhetssalong i Skövde som heter Beauty And The Best.

Under vår lilla roadtrip genom landet så har det ju blivit väldigt mycket bilåkande, med tanke på att det är så vi har tagit från och till de olika städerna. Vi har suttit full bil och man känner sig inte lika fräsch som man gjorde när resan började. Även om vi har stannat på några campingar och liknande så känner man sig fortfarande ofräsch så fort man hoppar in i den trånga bilen igen. När vi kom fram till Skövde så googlade jag på om det fanns någon riktigt bra skönhetssalong i Skövde och då stod det om det här företaget så jag ringde direkt och kollade om det fanns någon möjlighet för mig att kunna få någon hjälp och de var mer än villiga till att hjälpa mig och göra sitt bästa för att jag skulle känna mig fräsch och fin igen. De har super trevlig personal och grym service. Jag är verkligen extremt nöjd och tacksam att de hade tid för mig så snabbt. Om du är sugen på att besöka en skönhetssalong i Skövde så tycker jag verkligen att ni ska ta och kolla in det här företaget.