BD Kost & Rådgivning

Hej och välkomna! Jag är en sådan där person som brinner för allt som har med hälsa och andlighet att göra. Jag är en så kallad sökare som har provat mig fram genom att testa flera olika saker i syfte att få må bättre. Till exempel så har jag testat meditation, vilket var bra, men nu har jag hittat något som faktiskt passar mig ännu bättre, nämligen healing. Jag är så glad att jag följde med en vän på healing i Jönköping, för detta har blivit en ny och positiv erfarenhet för mig. Vi gick till ett företag som heter BD Kost & Rådgivning, och redan efter en behandling märkte jag skillnad. 

 

Jag vill gärna dela med mig till er om vad denna healing har inneburit för mig, och så hoppas jag att även ni ska upptäcka hur bra det här är. Det vore spännande om ni i ett senare skede ville skriva till mig och berätta om hur ni tycker att denna healing i Jönköping är, om ni bestämmer er för att gå till BD Kost & Rådgivning. Vad har då denna healing inneburit för mig. Jo, jag har fått kraft att samla mig och att hitta tillbaks till mig själv. Jag som tidigare varit väldigt stressad känner inte av det alls nu när mina energifrekvenser har hamnat i balans. Ni som känner stora krav från jobb och familj kanske hamnar i en nedåtgående destruktiv spiral, och bestämmer ni er för att gå till BD Kost & Rådgivning för att få healing i Jönköping, kan ni få hjälp med att bryta detta negativa, och hitta er sanna natur igen. Detta låter väl spännande, inte sant? På BD Kost & rådgivning har personalen mångårig erfarenhet av att ge healing, och förutom healing i Jönköping, går det även få hjälp med livscoaching.